HomeGy.I.K.KeresésTaglistaRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Fontos!

Az oldal történései a Harmadkor 2990-es évtizedében játszódnak.

A fórum átalakítás alatt áll!

Ajánlott felbontás: 1920x1080

Kattints minden nap!
FRPG Top Sites - Magyarország
Társalgó
Alapítás

2013.03.03 .
Latest topics
» Dragelor FRPG
Szer. Ápr. 06 2016, 17:40 by Gödrös Toma

» Aendir
Hétf. Jan. 25 2016, 22:06 by Aendir

» Skulduggery
Csüt. Dec. 17 2015, 00:32 by Vendég

» Faineth és Aya
Hétf. Ápr. 13 2015, 21:15 by Aya

» Hakon, Agnosh és Tavia
Szomb. Ápr. 11 2015, 12:03 by Hakon

» Elrond és Thranduil
Hétf. Ápr. 06 2015, 21:06 by Elrond

» Drem és Leon
Csüt. Ápr. 02 2015, 11:09 by Drem a Farkas

» Tavia
Pént. Márc. 13 2015, 19:44 by Szürke Gandalf

» Hakon
Pént. Márc. 13 2015, 18:30 by Szürke Gandalf

Hirdetések

Share | 
 

 Elrond és Arwen

Go down 
SzerzőÜzenet
Szürke Gandalf
A Fehér Tanács tagja
avatar

Hozzászólások száma : 151
Tartózkodási hely : Középfölde
Mottó : Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar.

TémanyitásTárgy: Elrond és Arwen   Csüt. Márc. 28 2013, 00:16

Völgyzugoly termékeny völgyében számtalan gyümölcsfa növekszik, melyeket a tündék nevelnek.

__________________________A hozzászólást Szürke Gandalf összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Aug. 17 2018, 00:56-kor.
Vissza az elejére Go down
http://kozepfolde.hungarianforum.com
Elrond
Tünde
avatar

Hozzászólások száma : 12
Tartózkodási hely : Völgyzugoly

TémanyitásTárgy: Re: Elrond és Arwen   Hétf. Ápr. 28 2014, 11:29

Imladris – vagy ahogy mások nevezik: az Utolsó Menedék. Annyi kor szállt már el felettünk, annyi véres harc és háború után most beköszöntött a hosszú béke kora. A béke, mely egyben népem hanyatlásának kezdete is. Sokan kelnek át a folyón, sokan hagyják itt e partokat. Azt mondják, a mi időnk lejárt. Középföldének immár nincs szüksége az általunk birtokolt erőre és tudásra – s fényünk itt csupán halovány mása egykori önmagának. Sokáig harcoltam a gondolat ellen, de el kell ismerjem, igazuk van. Visszahúzódtunk, tudásunk megkopott, s már csupán emlékeinkből építkezünk.

Mégis… ha végig nézek a hegyek vonulatán, emlékszem, hogyan keltünk át a Bruinen keskeny völgyszorosán, mikor még semmi sem állt a Köd-hegység mocsarai között, csupán kopár sziklák, és csendesen csillogó folyók. Emlékszem, hogyan épült fel ez a város, és hogyan vált az otthonunkká, a menedékünkké. A kopár sziklák élettel teltek meg, a folyó pedig oltalmat nyújt nekünk a hívatlan vendégekkel szemben. S már csak kevesen emlékeznek arra, milyen is volt, mielőtt megérkeztünk volna ide. A tudás, a bölcsesség, az emlékek olyan finom szálként szövik át e helyet, hogy – bár megérzi mindenki, aki egyszer járt e falak között – érteni csak kevesen értik meg.

A gyümölcsös felé teszek egy kitérőt, hogy áthaladva megálljak meg egy sziklán, ahonnan belátni Imladrist. Az éjszaka nyugodt, csendes. Nem hallatszik muzsikaszó, sem vendégek harsány nevetése – olyan akár a vihar előtti csend.
Vissza az elejére Go down
Arwen
Tünde
avatar

Hozzászólások száma : 2

TémanyitásTárgy: Re: Elrond és Arwen   Csüt. Május 01 2014, 12:03

Florian gyorsan vágatat a szélben, mint egy villám ami éppen áthatol a hűvös és nyugodt erdőn. Minden fa mely mellett elvágtat mintha csak sóhajjal panaszolná e hangos zajt és álmából hirtelen felkeltett kifogással illet. Sötét van már, de mégis oly szépen kivehető minden, a nyugalom mely csak árad a fákból, a talajból és a patakokból mégis nyugtalanná teszik az idetévedőket. Túl nagy a csend, madarat sem hallani csupán a füves rétekből hallani egy két ciripelést és a csillagok sugarai az egyetlen út mutatok a sötét éjszakában. Hisz nem vagyok egyedül, itt soha sem. Lovam nyakán óvatosan simítok végig jelezvén, hogy már elég messze mentem otthonomtól és talán ideje lenne visszafordulni. Nem érzek félelmet hisz béke van, nem félek, hogy olyannal találkozok utam során amivel nem tudok megbirkózni. De mégis oly biztonságot adó otthonom határait nem szívesen lépem át és elég későre jár már ahhoz, hogy idegen földekre tévedjek. Így hát visszafordulok és még gyorsabban, még hevesebben vágtatok és élvezem a kellemes szellőt amely minden lépéssel egyre jobban az otthoni fák illatát hordozza magában. Szívemet mégis mély aggodalom nyomja. Érzem, hogy valami hiányzik…vagy inkább valaki. Érzéseimet soha sem tudtam elrejteni most mégis inkább csak elengedtem őket a heves széllel, had szálljon mesze hol már ember nem találja meg. A messzeségből már látom otthonom és ez csupán még egy okot ad arra, hogy gyorsítsak a lendületen. A gyönyörű szép gyümölcsfák virágai és az illatok rengetege úgy fogadott mintha csak a paradicsomban lennék. Ugyanakkor tán az is meglehet, hogy túl késői órán indultam utamra így sietősen próbáltam visszajutni még mielőtt valaki észrevenne.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Elrond és Arwen   

Vissza az elejére Go down
 
Elrond és Arwen
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Középfölde :: Archívum :: Minas Tirith Irattára :: Kalandok :: Eriador-
Ugrás: