HomeGy.I.K.KeresésTaglistaRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Fontos!

Az oldal történései a Harmadkor 2990-es évtizedében játszódnak.

A fórum átalakítás alatt áll!

Ajánlott felbontás: 1920x1080

Kattints minden nap!
FRPG Top Sites - Magyarország
Társalgó
Alapítás

2013.03.03 .
Latest topics
» Dragelor FRPG
Szer. Ápr. 06 2016, 17:40 by Gödrös Toma

» Aendir
Hétf. Jan. 25 2016, 22:06 by Aendir

» Skulduggery
Csüt. Dec. 17 2015, 00:32 by Vendég

» Faineth és Aya
Hétf. Ápr. 13 2015, 21:15 by Aya

» Hakon, Agnosh és Tavia
Szomb. Ápr. 11 2015, 12:03 by Hakon

» Elrond és Thranduil
Hétf. Ápr. 06 2015, 21:06 by Elrond

» Drem és Leon
Csüt. Ápr. 02 2015, 11:09 by Drem a Farkas

» Tavia
Pént. Márc. 13 2015, 19:44 by Szürke Gandalf

» Hakon
Pént. Márc. 13 2015, 18:30 by Szürke Gandalf

Hirdetések

Share | 
 

 Azog Wortsnaga

Go down 
SzerzőÜzenet
Azog Wortsnaga
Ork
avatar

Hozzászólások száma : 2
Tartózkodási hely : Mordor
Mottó : Akármi

TémanyitásTárgy: Azog Wortsnaga   Vas. Aug. 11 2013, 22:00

Név: Azog Wortsnaga
Becenév: Wortsnaga Admirális
Nem: Férfi
Kor: 25
Faj: Ork
Hűség: Mordor,Vasudvar

Külső jellemzés: Bőre színe fehér. Egész testét  hegek borítják. Régi ork szokás ugye, hogy ha túléltél egy csatát még egy kardvágást ejtesz magadon. Wortsnagan már több mint nyolcszáz kicsi és nagy vágás/karcolás van: nyakán,mellén,hasán,lábán,kezén és még akárhol a felsoroltak közül.

Belső jellemzés: Az orkok nem a kedvességükről és a vendégszeretetükről híresek. De ha egy Ork olyan ki mit szólna egy Ork kalózhoz és bandájához. Kegyetlen,véres és brutális népség az biztos. Örülnek ha halálig kínozhatnak valakit de ha nincs kit akkor saját társaikat kínozzák meg és véresen bedobják a tengerbe a cápákhoz.


Előtörténet vagy szerepjáték példa:

Történetünk Azogról a brutális orkról szól. Hogyan történt az, hogy az ember király bukott és az Orkok véres diadalt arattak az ember fajon?
Nos.. Ha van időtök elolvasni neki is kezdenék a mesémnek. Azog egy hatalmas fehér Ork akinek testét mindenhol hegek borítják. Azog régen mindenhol fehér és sima bőrű volt. De az Ork szokások miatt teste tele lett hegekkel. Azog életét a hegyekben élte és máig ott is él, talán-talán leszokott merészkedni az erdőbe is. Szerencsére oda nappal is le tud menni hiszen olyan rengeteg erdő, hogy minden napsugarat takar. Azog naponta ötven vaddisznót ejt el ezért sosem éhezik. Azog magányosan élt a hegyekbe de mint a többi Ork ő nem élt törzsben. Egyszer egy hegyi troll jelent meg a barlangja előtt és azt mondta Azognak, hogy  kettő fehér Ork négy Szürke Ork és nyolc sima Ork törzset is lemészároltak A hajnal völgyben. Azog furcsállta, hogy mit keresett ott összesen TIZENNÉGY Ork törzs.
Ezt nem hiszem el... tizennégy ork törzs nem marad nyugton egymás mellet.
Ha nem hiszel nekem az már a te bajod. Az egész bolygón szétkürtöltük ezt a hírt és most minden Ork oda tart.
Ez érdekes... Felettébb érdekes... De mondd mi az ellenség?
Ha jól tudom az ellenség az.... EMBER!
Az ember!? Pattant fel Azog. Akkor ott a helyem. Nem élhetünk tovább elnyomásban igaz testvérem? Elvégre a Trollok is valahol orkok... Valahol mélyen. Nem igaz?
Pontosan! És a harcban Trollok is fognak segédkezni az Orkok javára. Most, hogy végre elismerted a fajtárságunkat a Trollak megszerezted magadnak bizalmasaidként vagy ahogy tetszik szövetségeskén!  
Ez nagyszerű! De hogyan jutok oda?   Kérdezte Azog és a Troll rádobott egy köpenyt amivel egyenesen A hajnal völgybe teleportálódott. Mindenhol Orkok Szürke Orkok Fehér Orkok és Trollok voltak. Amikor Azog oda ért már volt egy-két halott Ork a földön. Hiszen körülbelül kétezer Ork nem fér meg egymás mellett. Körülbelül egy perc múlva íj zápor kezdett esni és vagy száz Ork bele is halt. Az erdő mélyéről Ember olvasok rohantak ki és mögöttük a gyalogosok. Azog kitartóan küzdött. Az emberek voltak vagy ötezren. Az Orkoknak semmi esélye nem volt. Igazság szerint a Trollok voltak azok akik tartották a frontot és darálták az embereket. Azog volt az egyetlen életben maradt fehér Ork a helyszínen de Szürke Orkból is már csak kettő volt. Még mindig jöttek a lovasok. De végül megjelent az Emberek királya. Azognak lelassult az idő és csak ő tudott gyorsan mozogni. Elkezdett futni bele a tömegbe. Odaért az Ember királyhoz és lovával együtt ledöntötte. Így megint felgyorsult az idő. Az Ember király nagyon jól bánt a karddal. Azog többször is majdnem oda veszett. Az emberek közbe vissza vonulást parancsoltak maguknak a Trollok jóvoltából. Az Ember király gyorsan elrohant, felült egy lóra, és már vágtatott is. Az kétezer Orkból maradt nyolcszáz. Az ötezer emberből maradt háromezer. Azog felpattant egy Troll nyakába. Pont arra amelyik a barlangjánál várta őt. Minden Ork felült egy-egy Trollra már akinek jutott  AZ ORKOK DIADALMÁÉRT ÉS AZ EMBEREK PUSZTULÁSÁÉRT! ROHAAAAAM! Üvöltötte Azog és már rohantak is a Trollok az Orkokkal a nyakúkon. Az egész erdőt át vágtatták de megtalálták az Emberek kastélyát. Azok az Orkok akiknek nem jutott Troll megrohamozták a várat de a Trollok vártak az erdő mélyén, hogy csak ők lássanak és őket ne. Amikor már nagy volt a veszteség elő léptek a Trollok és megrohamozták a várat. Itt már nem használt a tüzes nyíl vagy a nyílzápor.  Az embereknek semmi esélye nem volt a menekülésre. A Trollok lerombolták a kő falakat így az Orkok játszi könnyedséggel berontottak kastély faluba. Nőket,gyerekeket és kereskedő férfiakat öletek meg. Amikor az Orkok betörtek a palotába elfogták az Ember királyt és Azog elé vitték.
Így történt, hogy a "dicső" Ember király elveszítette Hajnal völgyét. Azog nevetett és a király fejét egy könnyed mozdulattal levágta. A HAJNAL VÖLGYE MÁR AZ ORKOK VÖLGYE! Üvöltötte fel, majd minden túlélő Ork és Troll éljenezni kezdett. A túlélő embereket pedig befogták és rabszolga sorsa ítélték. Elosztották az embereket, hogy ki melyiket kapja. Azog kapott húsz rabszolgát a többi meg már nem érdekelte. Barlangjába külön szobát robbantott és egy vasajtót szereltetett az emberektől elvett pénzből és oda tette be a rabszolgákat a korom sötétbe ahol azt sem tudták hol vannak. Ha Azog unatkozik akkor csak elő vesz egy rabszolgát és kínozni kezdi valamilyen módon. Ettől a naptól fogva Hajnal völgye már Ork megszállás alatt áll. Aztán persze jött a Törp ostromlás és utána minden megy tovább.


A hozzászólást Azog Wortsnaga összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jan. 02 2014, 20:32-kor.
Vissza az elejére Go down
Fehér Saruman
A Fehér Tanács tagja
avatar

Hozzászólások száma : 21
Tartózkodási hely : Vasudvard

TémanyitásTárgy: Re: Azog Wortsnaga   Kedd Aug. 13 2013, 14:46

Az előtörténeted kellemes, leírja egy ork érzéseit, életét. A troll teleportáló köpenyén még elgondolkoznék, de inkább kijelentem:
Elfogadva!
Foglalj avatart, és irány a Játéktér!
Very Happy
Vissza az elejére Go down
 
Azog Wortsnaga
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Középfölde :: Archívum :: Minas Tirith Irattára :: Karakterek :: Kész karakterek :: Orkok-
Ugrás: