HomeGy.I.K.KeresésTaglistaRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Fontos!

Az oldal történései a Harmadkor 2990-es évtizedében játszódnak.

A fórum átalakítás alatt áll!

Ajánlott felbontás: 1920x1080

Kattints minden nap!
FRPG Top Sites - Magyarország
Társalgó
Alapítás

2013.03.03 .
Latest topics
» Dragelor FRPG
Szer. Ápr. 06 2016, 17:40 by Gödrös Toma

» Aendir
Hétf. Jan. 25 2016, 22:06 by Aendir

» Skulduggery
Csüt. Dec. 17 2015, 00:32 by Vendég

» Faineth és Aya
Hétf. Ápr. 13 2015, 21:15 by Aya

» Hakon, Agnosh és Tavia
Szomb. Ápr. 11 2015, 12:03 by Hakon

» Elrond és Thranduil
Hétf. Ápr. 06 2015, 21:06 by Elrond

» Drem és Leon
Csüt. Ápr. 02 2015, 11:09 by Drem a Farkas

» Tavia
Pént. Márc. 13 2015, 19:44 by Szürke Gandalf

» Hakon
Pént. Márc. 13 2015, 18:30 by Szürke Gandalf

Hirdetések

Share | 
 

 Drem a Farkas

Go down 
SzerzőÜzenet
Drem a Farkas
Ember
avatar

Hozzászólások száma : 25
Tartózkodási hely : Középfölde
Mottó : Ahhoz vagyok hűséges akitől a legtöbb pénzt kapom.

TémanyitásTárgy: Drem a Farkas   Pént. Jún. 06 2014, 23:44

Név: Drem Grenwolf
Ragadványnév: Drem a Farkas
Nem: Férfi
Kor: 29
Faj: ember
Hűség: független

Külső jellemzés: Drem egy halvány bőrű fekete hajú féltünde. Szemei sárgák. Egy térdig érő lovagi köntöst visel. Ezen egy öv húzódik végig. Köpenye farkasbőrből készült, melynek csuklyája pont a farkas egykori feje. Karjára bőr alkarvédőt erősít, lábszárára úgy szintén. Nadrágja fekete szövetből lett megvarrva. Térdén acél térdvédő található. Legfőbb fegyverét, vagyis díszes hosszúkardját hátán hordja. Íját és tegezét pedig úgy szintén. Ezeken kívül már csak két dobótőr meg egy nyúzókést találni nála. A tőröket csípőjét körbeölelő övön hordja.

Belső jellemzés: Drem elég zárkózott egy alak. Nem igazán társalog másokkal. Inkább csak a világot járja kalandok és zsákmány után kutatva. Bár nem tartozik senkinek sem hűséggel imádja az orkok vérét ontani. Bár sokkal inkább a nazgúlokra fáj a foga.

Előtörténet: Ritka az az ember ki hallotta a Farkas történetét. Apja egy vadász volt anyja pedig egy bakacsinerdei tünde. Sokat nem is tudott róla elvégre belehalt a szülésbe. Talán ezen kívül csak annyit, hogy Drem tőle örökölte halvány bőrszínét. Tehát apja nevelte őt fel. Ketten vadásztak minden félére. Főként állatokra, de olykor becsúszott néhány ork felderítő is. Idővel a mordoriak kissé furcsállták felderítőik eltűnését. Nagyobb csapatokat küldtek ki ellenük. Sőt, még egy nazgúlt is aki persze meg is találta apját. A párbaj kimenetele persze úgy zajlott, ahogy azt mindenki megjósolta volna. A sötét teremtés legyőzte az akkor tizennyolc éves fiú apját. Drem nem tudja melyik lehetett az a kilenc közül. Csak annyit tudott, hogy bosszút kell állnia. Még ha az összes nyomorult, fekete ruhás mocskot is meg kell ölnie akkor is megbosszulja apja halálát. Mikor az orkok elmentek felvette apja díszes markolatú kardját, és farkasprémből készült köpenyét, majd elindult a nagyvilágba, hogy megtalálja és elpusztítsa apja gyilkosát...

Hat év telt el apja halála óta. Hat rongyos éve esküdött bosszút Sauron leghatalmasabb talpnyalói ellen. Ez alatt továbbfejlesztette íjászati és kardforgatási képességeit. Az erdőket járva irtotta a mordori felderítőket és vadászokat. Könnyű dolga volt elvégre jobban ismerte az erdőket mint az orkok. Egy napon ismételten megpillantott egy ork felderítő csapatot. Nem voltak sokan, talán csak 5-6-an, de valamit cipeltek. Először egy elejtett állatnak tűnt, de amint közelebb értek tisztán kivehető volt, hogy az állat még él. Méghozzá nem is akármilyen állat. Egy farkas volt. A férfi egy vastagabb ágról figyelte az ellenség masírozását. Levette íját a hátáról és előhúzott egy nyilat a tegezéből. A vesszőt szépen ráhelyezte az idegre, és becélozta a legerősebbnek tűnő ork nyakát. Kihúzta az íját, majd elengedte az ideget. A vessző szélsebesen szállt és az ork nyakában tért nyugovóra. Amíg az orkok próbáltak rájönni, hogy honnan jött a nyíl, addig egy újabb vessző került az idegre, majd az egyik lenti csúfság tüdejébe. Már csak négy maradt. A nagyobb ágakon cikázva lejutott a földre ahol a felderítők már kivont kardal várták. Előhúzta két dobótőrét és elhajította őket akét legközelebb álló ork felé. Az egyik betalált. A legközelebb álló ork, egy nyakából kiálló késsel kezdte meg örök álmának alvását. A másik tőr viszont csak az egyik füle mellett haladt el. A férfi kivonta hosszúkardját és rájuk rontott. Ellenfelei meglehetősen azt hitték, hogy nem mer a közelükbe menni mivel nagy meglepetés érte a hozzá legközelebb álló orkot amikor egy penge a gyomrába fúródott. Kihúzta az immár élettelen testből a véres pengét és felvette a védekező pozíciót. Az egyik egy szúrással próbálkozott, de a férfi oldalra szökkenve elkerülte a támadást, és egy kardcsapással végzett a támadóval. A következő már okosabbnak és ügyesebbnek bizonyult, de végül egy óvatlan pillanat következtében a feje elhagyta a nyakát. Miután végzett az orkokkal eloldozta a farkast, aki furcsa módon nem támadott rá. Talán a férfi bizalmába férkőzött azzal, hogy megölte azokat akik foglyul ejtették. Az állatnak voltak kisebb-nagyobb sérülései, de amint a vadász egy biztonságosabb helyre cipelte, el is látta a sebeket. Ezek után a farkas kutya ként követte őt, de a férfi szinte testvérként tekintett rá...


A hozzászólást Drem a Farkas összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Aug. 08 2014, 21:20-kor.
Vissza az elejére Go down
Naltanáre Fearille
A Fehér Tanács tagja
avatar

Hozzászólások száma : 58
Tartózkodási hely : Mindig máshol
Mottó : Amit legbecsesebbnek hittünk a világon, egy szempillantás alatt végleg eltűnik, onnantól fogva egyre csak keressük, reménykedve, hátha újra rátalálunk.

TémanyitásTárgy: Re: Drem a Farkas   Szomb. Jún. 07 2014, 14:21

Üdvözöllek Középföldén!

Az előtörténetet elfogadom. Sok kalandot és jó szórakozást. Very Happy
Vissza az elejére Go down
Drem a Farkas
Ember
avatar

Hozzászólások száma : 25
Tartózkodási hely : Középfölde
Mottó : Ahhoz vagyok hűséges akitől a legtöbb pénzt kapom.

TémanyitásTárgy: Re: Drem a Farkas   Szomb. Jún. 07 2014, 14:23

Köszönöm Smile
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Drem a Farkas   

Vissza az elejére Go down
 
Drem a Farkas
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Középfölde :: Archívum :: Minas Tirith Irattára :: Karakterek :: Kész karakterek :: Emberek-
Ugrás: