HomeGy.I.K.KeresésTaglistaRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Fontos!

Az oldal történései a Harmadkor 2990-es évtizedében játszódnak.

A fórum átalakítás alatt áll!

Ajánlott felbontás: 1920x1080

Kattints minden nap!
FRPG Top Sites - Magyarország
Társalgó
Alapítás

2013.03.03 .
Latest topics
» Dragelor FRPG
Szer. Ápr. 06 2016, 17:40 by Gödrös Toma

» Aendir
Hétf. Jan. 25 2016, 22:06 by Aendir

» Skulduggery
Csüt. Dec. 17 2015, 00:32 by Vendég

» Faineth és Aya
Hétf. Ápr. 13 2015, 21:15 by Aya

» Hakon, Agnosh és Tavia
Szomb. Ápr. 11 2015, 12:03 by Hakon

» Elrond és Thranduil
Hétf. Ápr. 06 2015, 21:06 by Elrond

» Drem és Leon
Csüt. Ápr. 02 2015, 11:09 by Drem a Farkas

» Tavia
Pént. Márc. 13 2015, 19:44 by Szürke Gandalf

» Hakon
Pént. Márc. 13 2015, 18:30 by Szürke Gandalf

Hirdetések

Share | 
 

 Razargul

Go down 
SzerzőÜzenet
Razargul
Tünde
avatar

Hozzászólások száma : 2

TémanyitásTárgy: Razargul   Vas. Május 05 2013, 14:58

RAZARGUL TÖRTÉNETE


Név : Razargul, Mararir fia
Becenév : -
Nem : férfi
Kor : 22
Faj : sinda, "szürketünde"
Hűség : független
Értett nyelvek : sinda, nyugori, betheur, quenya, bömblér, rohír, nahád
Play by: még nem tudom

Külső jellemzés :

196 cm magas, 85 kg-ot nyom, haja szőke, szeme kék és zöld színű. Bőrszíne a noldákéhoz hasonlóan világos, halvány. Ruházata különösen jó minőségű, finom kidolgozású, ugyanakkor célszerű - térdig érő köpenyben jár, hosszú szárú csizmában. Fátyolszövet ingruha, finom vászonból készült tunika, vastag selyemből készült szarong; kedvelt színe a vakondszürke. Nolda rokonaitól eltérően ő sem kedveli a gazdag díszítésű ruhákat, nem hord ékszert sem. Arcvonásaiban dereng némi félelem, vagy állandó sejtelem, ám termete és kiállása lehetővé teszi, hogy éles helyzetekben felül kerekedjen; testét nem tarkítja sebhely fajából adódóan, hiszen teste retusálja önmagát. Nem túl izmos, de fürge és mozgékony. Úgy suhan, mint a gyors fuvallat...

Látása holdfényben és csillagfényben épp olyan, mint az embereké a legjobb világításban; és fényforrás esetén 15 méterig tökéletesen lát, 30 méterig tűrhetően. Teljes sötétségben azonban ő sem lát semmit.


Belső jellemzés :

Razargul halhatatlan; soha életében nem betegedett még meg. S e faji adottságát ki is használja; nem busong depresszióba. Razargul, lévén a moriquendákhoz (a sötét tündékhez tartozik) kevésbé muzikális mint a vanyák vagy az erdőtündék, de a művészetek iránt rendkívül fogékony; költ, ír mereng. Bár ő sem látta soha Valinor fényét. Tenger iránti vágyakozása eddigi életében végigkísérte - rokonságot érez a tengerrel (népe építi Középfölde legjobb hajóit). Nyitott és együttműködő, élvezi mások társaságát. Szeret nevetni, szórakozni és megosztani gondolatait. Átlát a szitán - ha lehet így mondani - azonban, úgyhogy nem könnyű átejteni holmi színészi alűrrel.

Ellentétben fajtársaival, nem mondható épp csöndesnek. Sokat beszél, viszont rendkívül nyugodt és összeszedett. Néha nála is elszakad valami láthatatlan fonál, és olyankor a pohár fenekére néz, kissé megbolondul... Egyébiránt rendkívül önzetlen.
Előtörténet vagy szerepjáték példa :


Mindig is szerettem azokat az állatokat követni, amelyek fára másznak, vagy az ágak között ugrálnak a hazámhoz, Lindamarhoz közeli erdőkben. Ott, Harlindon hatalmas fái közt tanultam meg a csillagokhoz közel élni. Atyám, Mararir és édesanyám Moliehsy meleg szeretetben neveltek. Nyugalomban. Hamar ráeszméltem, hogy nem vagyok egyedül a világban. Egy hozzám hasonló fiú - az ikertestvérem - kiköpött másom vált számomra a legfontosabbá.
Mint ikertestvéremnek Haldamirnak, nekem is egyik szemem zöld, a másik pedig kék, bár fordítva, mint neki. Az én jobb szemem égszínkék, és ugyanaz a színárnyalat köszön vissza az ő bal szeméből. Tanácsadónk, Arovesse azt szokta mondani, hogy mi megismerhetjük egymás másik oldalát, azokat az érzelmeket, amelyek mélyen a másik szavai mögött rejtőznek. Én csak azt tudom, hogy bármilyen messzire is szakadtunk egymástól, éreztük a másik különösen nagy fájdalmait és félelmeit. Ezért tudom, hogy a fivérem halott.

Haldamir két évvel ezelőtt hagyta el otthonunkat. Úgy tervezte, Lórienbe utazik, és onnan a dél-gondori Belfalasba. Egy csengettyűt keresett, amelyet nagybátyánk készített Galadriel úrnő számára. Azt mondják, hogy ebben a misztikus tárgyban egy tükör van, amely megválaszolja a lélek sötét kérdéseit, és minden gondot megold. Belegabalyodva a tenger iránti vágyódásba, és fiatalkori szerelme, Lessien elvesztésébe, Haldamir rákényszerült, hogy próbára tegye a legenda igazságtartalmát. Most odaveszett. Úgy döntöttem, hogy megtalálom őt.
Sorsomtól feltüzelve, akaratomtól vezérelve indultam útnak most már több, mint két héttel ezelőtt, hogy megleljem szeretett fivéremet. Elég nagy vagyok már, szüleim nem tántorítottak vissza - párás szemmel engedtek utamra.

Kedvelem az állatokat... és a többi tündét, de az emberekben nem bízom. Gyűlölöm őket, amiért megvetik a természetet, és a vágyuk miatt, hogy benépesítsék a föld minden szegletét. Bármilyen vihart kiállok, ha szükséges. A Haldamirtól elutazása előtt kapott mágikus hosszú íjat viselve van elegendő önbizalmam, hogy megbirkózzak Endor északnyugati részének zsúfolt útjaival.


A hozzászólást Razargul összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 13 2013, 14:04-kor.
Vissza az elejére Go down
Szürke Gandalf
A Fehér Tanács tagja
avatar

Hozzászólások száma : 151
Tartózkodási hely : Középfölde
Mottó : Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar.

TémanyitásTárgy: Re: Razargul   Kedd Május 07 2013, 23:09

Razargul, Mararir fia!

Élvezet volt olvasni előtörténetedet. Very Happy Gyönyörű, magas színvonalú munka. Nem is mondhatok erre mást, mint:

Elfogadva!
Foglalj avatart és irány a játéktér!

Very Happy

__________________________

Vissza az elejére Go down
http://kozepfolde.hungarianforum.com
 
Razargul
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Középfölde :: Archívum :: Minas Tirith Irattára :: Karakterek :: Kész karakterek :: Tündék-
Ugrás: