HomeGy.I.K.KeresésTaglistaRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Fontos!

Az oldal történései a Harmadkor 2990-es évtizedében játszódnak.

A fórum átalakítás alatt áll!

Ajánlott felbontás: 1920x1080

Kattints minden nap!
FRPG Top Sites - Magyarország
Társalgó
Alapítás

2013.03.03 .
Latest topics
» Dragelor FRPG
Szer. Ápr. 06 2016, 17:40 by Gödrös Toma

» Aendir
Hétf. Jan. 25 2016, 22:06 by Aendir

» Skulduggery
Csüt. Dec. 17 2015, 00:32 by Vendég

» Faineth és Aya
Hétf. Ápr. 13 2015, 21:15 by Aya

» Hakon, Agnosh és Tavia
Szomb. Ápr. 11 2015, 12:03 by Hakon

» Elrond és Thranduil
Hétf. Ápr. 06 2015, 21:06 by Elrond

» Drem és Leon
Csüt. Ápr. 02 2015, 11:09 by Drem a Farkas

» Tavia
Pént. Márc. 13 2015, 19:44 by Szürke Gandalf

» Hakon
Pént. Márc. 13 2015, 18:30 by Szürke Gandalf

Hirdetések

Share | 
 

 Faineth és Aya

Go down 
SzerzőÜzenet
Fehér Saruman
A Fehér Tanács tagja
avatar

Hozzászólások száma : 21
Tartózkodási hely : Vasudvard

TémanyitásTárgy: Faineth és Aya   Pént. Márc. 08 2013, 21:51

Egy vidáman csörgedező patak az erdőszélén.
Vissza az elejére Go down
Faineth
Tünde
avatar

Hozzászólások száma : 45
Tartózkodási hely : Amerre a szél visz
Mottó : Az álom nem tolvaj, aki ellopja a fele életünket, hanem áldott tündér, aki mentül hosszabban időzik nálunk, annál inkább meghosszabbítja az életünket.

TémanyitásTárgy: Re: Faineth és Aya   Kedd Márc. 03 2015, 00:57

Aya & Enaid


Ismét "szökésben". Éjszaka van, a Hold ezüstösen világít az égen. Kivételesen nem tündöklök tőle, mert oda figyeltem erre. Testemet most nem a szokásos, fehér selyem fedi, hanem valami egészen más. Lábamon kicsit sáros, hosszú szárú barna bőrcsizma, lombzöld nadrág, amit egy barna öv tart a helyén, s amelyen egy kard és egy tőr hüvelye lóg annak tartalmával, ezt ismét egy lombzöld, hosszú ujjú ing követi, nyakamnál rögzítve, vállamon egy barna, hosszú köpeny lobog, melynek csuklyáját mélyen fejemre húzom, hogy befont hófehér hajamat eltakarja, s a karcsú, nőies alakomat is, ha kellene. Arcomat egy barnás maszk fedi, amelyet egy zöld szalag tart fejemen. Csak fehér szemeim látszódnak tőle, amitől kicsit ijesztő lehetek, de jelenleg ez nem zavar. Luna hátán ügetek, szívem izgatottan dobog. Nem rég errefelé orkokat jelentettek, s mivel szeretem keresni a bajt, természetesen kiszöktem a szobámból. A mesterem nem fog örülni neki, de engem ez most nem igazán érdekel. A földet figyelem, hogy nyomukat keressem, legyen az lábnyom, letört ág, vagy akár széklet. Alig egy órája lovagolok az erdőben, mikor megtalálom a folyót. Végig pillantok a partján, s nem is olyan messze tőlem fényt látok. Tüzet. Leszállok Lunáról és előhúzom a tőröm, majd tündéhez illően, nesztelen léptekkel indulok el a fényforrás felé. Alig pár méterre vagyok tőlük, s már biztos vagyok benne, hogy ez az a csapat ork, akikről beszéltek. Már a szagukat is érzem, de oly hangosak, hogyha nem érezném, akkor is hallanám.
Felmászok egy fára, s az ágán végig sétálva átugrom a következőre, míg nem föléjük érek. Öten vannak, s szokás szerint marakodnak valamin. Azt hiszem valami tárgyon, talán ékszeren, nem látom túl jól, ezért előrébb mászok az ágon, amely lassan kezd lefelé hajlani.. Már éppen azon gondolkodom, milyen sorrendben és miként öljem meg őket, amikor az ág megreccsen alattam. Egy pillanat múlva az engem tartó lombos faággal együtt zuhanok a csapat közé. Az egyik ork alattam volt, ő eszméletét vesztette a fától, a másik négy először megijedve, majd dühödten rontott rám... Azt hiszem improvizálnom kell!Vissza az elejére Go down
Aya
Tünde
avatar

Hozzászólások száma : 8

TémanyitásTárgy: Re: Faineth és Aya   Kedd Márc. 03 2015, 20:23

Már több hete uton volt megint. Aya most egy kicsi Ork csapatot követett már több hete, és egyre furább lett a szituáció. Ezek az Orkor Mordori Elite orkok voltak, a nehéz test páncél és a nagyon sok harci sélülésrol láccot hogy Elite Okrok. De mit csinálnak ilyen mélyen a Tünde terület mögött? Mág Aya sem értette nagyon... de aszt igen hogy ez igy nem jó. Nagyon nem jó. Szellem, a Kargya ott volt vele mindig és hallás távolságon kivül volt, de Aya mindent tisztán hallot és nagyon is értette Az Ork nyelvet. A legnagyobb Ork körül volt a téma, Sauron eggyik volt Testöre. Nagyobb a baj mint Aya hitte. Nemsokára márt is hallot Aya... egy másin nagyon nagyon halk lényt... egy mésik Tünde... lányt. Amikor látta Aya hogy a lány át ugrik a másik ágra is az Okrok feje felett van, valahogy tuta hogy mi fog történni. Nem tudott nem nevetni amikor a lány alatt le tört a kicsi ág. De szerencsére a nevetést nem hallokák az Orkok. Nagyon gyorsan elövette és lövésre készitette a Ijját. Az legnagyobb orkot életben akarta hagyni... abddig amig ki nem szedi belöle az információt ami kell Aya nak. Utána, meg öli... vagy a lány.
A Nagy Ork melleti ellenséget találta el, és utána aszt aki a lányra támatt. Az Orkor nem tudták hogy mien messzirol lönek rájuk és kik... Aya még az árnyékban és érzékelésen kivül volt.

(Umm... remélem elég jó a post?... nem nagyon rosz? )
Vissza az elejére Go down
Faineth
Tünde
avatar

Hozzászólások száma : 45
Tartózkodási hely : Amerre a szél visz
Mottó : Az álom nem tolvaj, aki ellopja a fele életünket, hanem áldott tündér, aki mentül hosszabban időzik nálunk, annál inkább meghosszabbítja az életünket.

TémanyitásTárgy: Re: Faineth és Aya   Szer. Márc. 04 2015, 00:52

Aya & Enaid


Amint felpattantam kirántottam a tőrömet a hüvelyéből és felkészülten várom a támadást, de hirtelen egy nyíl áll az ork nyakába. Fekete vére a maszkomra fröccsen, én pedig kissé meglepődve torpanok meg, de csak egy pillanatra, mert oldalról egy másik támadó esik nekem. Ügyesen lépek félre az útjából és szúrnék hátába a tőrrel, azonban vastag, erős páncélján lecsúszik a penge hegye. A negyedik ork szemből támadott, annak kardcsapását a saját kardommal fogtam fel, ahogy azt is előhúztam. Megtántorodtam támadásától, mert elég erős volt, ráadásul jó nagydarab is.. azt hiszem, ő lehet a vezetője ennek a csoportnak. Hátra léptem egyet az újabb csapás elől, de valamiben megbotlottam és elestem.
Az ág alatt heverő ork ébredezett, és fogta meg a bokámat. Közben azért észleltem, hogy más is van itt rajtam kívül, aki orkokra vadászik, mert azok erősen fogyni kezdtek: egyik a másik után. Csak reménykedni tudtam abban, hogy elf az illető és nem valami barátságtalan vándor. Azért amennyire tudtam, magam is kivettem a részem a harcból... bár nem vagyok túl gyakorlott benne, s ez meg is látszik a mozdulataimból.

///Jó volt persze, ha valami bajom lesz, írok pm-et Smile//Vissza az elejére Go down
Aya
Tünde
avatar

Hozzászólások száma : 8

TémanyitásTárgy: Re: Faineth és Aya   Szer. Márc. 04 2015, 13:04

Ahogy el kezdem löni az Orkokat, közbe néztem a másik lányt... a nem tul sikeres mozgását nézve tudtam hogy nem nagyon lehet 200 éves nál idösebb. Ugy céloztam most hogy az ébredö Ork alkarját találjam el hogy elengegye a lányt. És Löttem, és utána egy pillanat mulva menint löttem, de most a Nagy Ork combját hogy ne tudjon gyorsan halladni a lány felé. De ekkor a nagy ork az én irányom felé mutatott és én elöre léptem, nem sietve de mint mindig, határozottan. Két uj nyilat vettem elö, nagy gyors, több év ezred alat tanult és most már ösztömös mozdulattal. A két nyilat az ijjamhez raktam, szinte nem is céloztam és löttem... Eggyiket a z eggyik orkba, a másikat az... éppen felém futó nagy Orkmásik combjába. Ez kicsit meglepet de ugyesen kitértem elöle. Közbe györsan magamra raktam ez ijjat, és a másik kezemmel elö húztam Szellem et, ami a kardom neze volt, és háritottam egy erös kard csapást. A kard láttán a nagy ork egy pillanatra megáll és egy kicsit elbizanytalanodot. Az orkra figyeltem de közben a Tünde nyelven szoltam a lánytoz. "Örülök hogy megismerhetlek ilyen szituációben" Montam egy kicsit mosojogva rá de egy pillanat mulva nagyon komoj lettem. "Élve kell... probáld megölni a többit. " Mondam tünde nyelven és bolintottam neki. Én megint háritottam egy csapást, és még egyet. Nagyon edzett, ki kel véreztetni és fárasztani. Eröle léptem és el amikor nem védekesztem, támattam, kicsi de mély sebeket vágram a testén.

Vissza az elejére Go down
Faineth
Tünde
avatar

Hozzászólások száma : 45
Tartózkodási hely : Amerre a szél visz
Mottó : Az álom nem tolvaj, aki ellopja a fele életünket, hanem áldott tündér, aki mentül hosszabban időzik nálunk, annál inkább meghosszabbítja az életünket.

TémanyitásTárgy: Re: Faineth és Aya   Pént. Márc. 06 2015, 18:16

Aya & Enaid


A helyzet kezdett számomra megzavaró lenni. A nyilak repkedtek a sötétből, egy alakot láttam is, nyilván ő lövi ki őket. Segít nekem, majd miután az ork vezér felfedezi, nagy rohammal elindul felé. Ekkor hallom meg a határozott, egyértelműen női hangot, mely elf nyelven szól hozzám. Köszönt és kér: én pedig látva profizmusát meg sem próbálok nem engedelmeskedni. A megbénított, sebzett, még élő orkokat tőrömmel és kardommal szúrom és vágom meg, bár nehéz a páncéljaik között utat találni a pengémmel, mert izegnek mozognak. A fekete vér beteríti a füvet, ráfröccsen a ruhámra, a lángokra, a többi holttestre. Ezután felpillantok és figyelem, hogyan bánik el a tünde a hatalmas orkkal. A vágásoktól az szörnyszülött egyértelműen fáradt és gyengült, végül elesett. Sejtetem, mire kell neki a lény. Kikérdezni, vannak-e még és merre. Letörlöm pengéimet, eltéve azokat lépek közelebb a nőhöz és rabjához. A maszkomat nem veszem le, ahogy csuklyámat sem, nehogy arcom és fehér, árulkodó hajam meglátszódjon. Habár a szemem sem mindennapi, annak színét azért ilyen sötétben nehéz megállapítani. Csendesen hallgatom és figyelem a kihallgatást, minden módszert, szót az eszembe vések, közben pedig a nő arcát fürkészem -amennyiben látom- és azon gondolkodom, honnan ismerhetem. Talán Völgyzugolyban láthattam egyszer? Nem tudom... lehet, hogy csak véletlen, s egy másik, valaha látott elf vonásait ismerem fel benne.Vissza az elejére Go down
Aya
Tünde
avatar

Hozzászólások száma : 8

TémanyitásTárgy: Re: Faineth és Aya   Pént. Márc. 06 2015, 19:24

Ami közben gyengitem és fárasztom az Nagy Ork ot, figyelem a másik lányt is. Az arcát nézem egy hosszú pilllanatra, a szemei elárulják, már kettőször találkoztunk régebben, de eszt nem mondom el neki... még nem.
20 ferces harc után az ork elfáratt és több tucat vágásbol vérzik. Végül térdére esik de még küzd. En meg unom és egy gyors muzdulattal le vágom a kezét. Nagy fájdalmában fel kiabál de egy perc után nekem akar rontani megint. En el ugrok és nézem hogy elesik megint. Ekkor oda megyek hozzá és a kardomat a nakázoz nyomom, csak annyira hogy tudja hogy nincs esélye semmire. Meg szolalot a közös nyelven. " És most elmonda mindent amit tudni akarok. " Szolok, és a több év ezredes tapasztalat miat megint kicsit parancsoló a hangom.
El morogja hogy ki ö, mi a rangja, mért vannak itt, mit terveznek, mikor érkeznek a társai. Nagyon meglepett amikor monta hogy 2-3 nap és több elöjáró érkezik még. Ekkor velkiált döhösen és aszt mondja közös nyelven hogy halál a átkozott tünde solgákra. Elegem van és hirtelen dühömben levágom a fejét.
Ez után egy gyors mozdulattal le rázom Szellemröl a véret. Nem direkt de egy hosszú pillanatig láccik a kezemen az Erö Gyürű és rarta a nagyon kicsi Varázs Kö amivel tudok varázsolni. Ez után a tüzhoz megyet és leülök az eggyik most már szabad helyre és megnézem hogy mit ettek volna a Orkok. "Oh... Vad Disznó... nagyon minam a husa." Mondom és közelebrol megnézem. " Már szinte kész is... de egy kicsit még piirani kell. " Mondom ugy mint ha nem is let volna semmien harc pillanatokkal ezelött. Ekkor jelzek hogy ö is foglajjon helyet. " Nem volt rossz... de még viatal vagy... nagyon fiatal. " Mondom neki a szemébe nézve.
Vissza az elejére Go down
Faineth
Tünde
avatar

Hozzászólások száma : 45
Tartózkodási hely : Amerre a szél visz
Mottó : Az álom nem tolvaj, aki ellopja a fele életünket, hanem áldott tündér, aki mentül hosszabban időzik nálunk, annál inkább meghosszabbítja az életünket.

TémanyitásTárgy: Re: Faineth és Aya   Szomb. Márc. 07 2015, 23:31

Aya & Enaid


Az ork tényleg mindent elmondott, amit a nő tudni akart, s ezzel én is megtudtam mindent. Kicsit aggódni kezdtem azon, hogy az orkok egyre csak jönni fognak, de aztán bele gondolok, hogy az elfek erősebbek ezeknél a csúf teremtményeknél, s jöhetnek akárhányan, ha csak pár olyan harcos van, mint ez a nő, nem törnek meg minket. Aztán a tünde kivégezte a vezért, s mint ha mi sem történt volna, oda ült a tűz mellé. Kicsit meglepett a lazasága, főleg ahogy mustrálni kezdte a disznót. Mondjuk igaza van, én is éhes vagyok egy kicsit, de engem ez a sok hulla, és undorító ork szag még is csak zavarna az evésben. Azt hiszem ebből is látszik, hogy sokkal tapasztaltabb harcos nálam. Oda sétálok és leülök elé a tűzhöz. A maszkon át figyelem, ahogy nézegeti a disznót, majd ahogy a szemembe néz és közli a nyilvánvalót.
- Még igen. De kitartó és határozott. - felelem kijelentésére, miszerint fiatal vagyok. Nem tagadom, kár is volna. Tényleg az vagyok és tapasztalatlan, de kitartásomat és akaratomat nem törheti le se ork, se szellemek, se boszorkányok, sőt egy másik tünde sem. Közben fehér tekintetem fürkészi a nőt, s egyre csak azon kattog az agyam, honnan ennyire ismerős. Végig mérem ruházatát, kardját, egyszer felvillant ékszerét, haját, szemét.
- Ellenben veled... nagyon jól harcolsz. - folytatom apró szünet után, remélve, hogy ezzel majd elkezd mesélni magáról.Vissza az elejére Go down
Aya
Tünde
avatar

Hozzászólások száma : 8

TémanyitásTárgy: Re: Faineth és Aya   Vas. Márc. 08 2015, 00:31

Amikor a lány monta hogy én jol harcolok, megjelent egy két nagyn régi emlék aa csatákrol és ettöl egy kicsit mintha elfárattam molna, sohajtok. "Az ilyen tapasztalatzoz sok idö kell... nagyon sok idö... több mint 6000 év. " Montam egy kicsit szomoruan. Amikor ö figyel emgemet, kicsit bólintok.
" Sok mindent láttam már én életemben, és sok Tündével találkoztam " Mondom, és ujra meg nézem a disznót ami most már jónat tünik a finam illatot érezve. Felállot és ovatosan leveszem a tüzzol a nagy badab húst. "6 Ork helyett csak két tünde fog ma disz vacsorát enni. " Mondom meg mosojogva de kacsintva.
" Még az Elsö Kor Nagy Háborúja közepén ismertem meg a harcot... azota sok helyan voltam. " Mondom és nem nagyon akarom elmondani hogy én nagyon sokáig öriztem Közép Földet ugy mint késöbb Gandalf és a Fehér Tanács.
" Neked még sok idöd van de jol haladsz. " Bolintottam felé és végre leraktam a nag daram hust egy nagy és lapos köre. Elövettem az eggyik késemet, és ketté vágtam a húst. Már most tudtam hogy még 2-3 napig még eszt a húst fogjuk enni mi ketten.
" És te hogy találtam meg az Orokat?... ilyen hirtelen. " Kérdesztem és nem birtam egy kicsi nevetés nélkül ami közben a árga motattam ami eltört a lány alatt. "Milyen messziröl jöttél? " Kérdezem most már ismét komolyan. " Te is segiteni szeretnél másoknak... a jo oldalon levöknak? " Kérdezem és a szemébe nézek. Többet tudok mint mutatom... sokkal tübbet. Én is úgy kesztem másokon segiteni, és a gonosz eééen harcolni, mint a lány.

(ehh.. nem nagyon jo ez a post Sad )
Vissza az elejére Go down
Faineth
Tünde
avatar

Hozzászólások száma : 45
Tartózkodási hely : Amerre a szél visz
Mottó : Az álom nem tolvaj, aki ellopja a fele életünket, hanem áldott tündér, aki mentül hosszabban időzik nálunk, annál inkább meghosszabbítja az életünket.

TémanyitásTárgy: Re: Faineth és Aya   Kedd Márc. 10 2015, 17:42

Aya & Enaid


Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen idős és tapasztalt tündével van dolgom. Tényleg ilyen sok évet megélt volna? Elmerengek. Az idősebb tündékről mindig tanulnom kellett valamicskét. Most is eszembe ötlik mesterem egy-egy meséje népünk ősöreg hőseiről, s egészen biztos vagyok abban, hogy akkor már erről a nőről is beszélt nekem, csupán nem tudom még, hogy ki ő.
A kérdésére, miszerint hogy találtam az orkokra, visszatérek a jelenbe. A nevetése és az ágra való mutatásából leszűröm, hogy bizony ezt a jelenetet is látta. Kicsit zavarba esve vakargatom meg a fejem, s letolom fejemről a csuklyát.
- Elanor mesélte, hogy bemerészkedtek területeinkre. Nem szeretem az orkokat: gonosz és ártó lények, akiknek jobb, ha a saját területeiken maradnak. Természetesen óvom és védem az ártatlanokat és jókat, ezért is szeretnék megtanulni legalább olyan jól harcolni, mint te! - mondom tündenyelven, s egyik kezemmel megfogom a maszkom, másikkal hátra nyúlok annak zsinórjához. Miután a szalag engedett, levettem magamról a maszkot és leengedtem a kezemet és ránéztem.
- A nevem Enaid. Benned kit tisztelhetek? - kérdezem érdeklődve oldalra biccentve a fejemet.Vissza az elejére Go down
Aya
Tünde
avatar

Hozzászólások száma : 8

TémanyitásTárgy: Re: Faineth és Aya   Vas. Márc. 15 2015, 20:39

Amikor ö beszélt az Tüne nyelven figyeltem. Amikor el halgatott én bolintottam hogy köszönnyem neki a segitési akarást.
Ez után le töröltem a késemet és elraktam, es a másik kezemmel oda nyujtottam neki a másik nagy adag Vad Disznó húsát. "Én is ugy kesztem régen, mint most te... de nekem nem volt szabad hibátnom.... és neked se szabad... szörnyü dolgok... vannak odakint. " Mondom és hirtelen kicsit fárattabnak látszhatok... istenem... mien nagyon nagyon hosszú hat ezer év... annyi rosszat át éltem.
" Korán kesztem én... nagyon korán... 28 évesen kerültem bele a Elsö Kor szörnyü háborujába. " Kicsit elmoojodom a régi emlékeimen.
" Orkok, Sárkányok, Démonok, Vámpirok, Trollok és még sok fajta rémségek, és egy Balroggal is találkosztam egy alkalommal. " Mondom sötéten.
Elkeszdek enni... kicsit ugy mint a Törp népe... nem zavar hogy a lánynak lehet hogy furcsa... amikor ujra kérdez ö, Kicsit elmosojodom én.
" Sok néven ismernek sok helyen... föleg a Vadász névet ismerik a népek... de Aya vagyok én. " Mondom egy kis bolintással, és töbább eszem a még meleg de nagyon isletes húst. "Egy kicsi só, és menta nem ártana neki. " Mondom kicsit nevetve, és a húsra értetem.
Vissza az elejére Go down
Faineth
Tünde
avatar

Hozzászólások száma : 45
Tartózkodási hely : Amerre a szél visz
Mottó : Az álom nem tolvaj, aki ellopja a fele életünket, hanem áldott tündér, aki mentül hosszabban időzik nálunk, annál inkább meghosszabbítja az életünket.

TémanyitásTárgy: Re: Faineth és Aya   Csüt. Márc. 19 2015, 18:32

Aya & Enaid


Csendesen figyeltem, hogy milyen súllyal, nehézséggel ejti a szavait a száján. Szinte látni rajta azt a sok éves borzalmat és harcot. A lelki szemeim előtt megjelenik, ahogy vívja harcait, főleg ahogy meséli, hogy mik ellen ki állt. Ő népünk egy hőse, és... kicsit kiesek ebből az ábrándozó állapotból, ahogy enni kezd. De úgy, mint aki hetek óta nem evett semmit. Mikor megkínált, felemelve a kezem utasítottam el.
- Köszönöm, de nem vagyok éhes. Szóval te vagy Aya. Hallottam rólad sok és még megannyi történetet. Rengetegen köszönhetik neked életedet, jó sorsukat. Én is ilyen szeretnék majd lenni a jövőben... olyas valaki, akire örömmel, reménnyel néznek fel, aki bátorságot és szeretetet kelt másokban. Bár ezt nekem mostanság elég nehéz elérnem... Nem igazán akarnak kard, vagy ellenség közelébe engedni. Még a városokat se igazán hagyhatom el, és senki nem mondja meg miért nem. Talán kétes születésem miatt. - sóhajtok halkan, s feltekintek a kissé felhős, csillagos égre, s azt nézegetem egy ideig. A képzeletem kicsit elkalandozik, majd visszatér a tűzhöz.Vissza az elejére Go down
Aya
Tünde
avatar

Hozzászólások száma : 8

TémanyitásTárgy: Re: Faineth és Aya   Szomb. Márc. 21 2015, 21:39

" Sok idöt éltem a Törp Néppel Miriában és Erebor ban. " Mondom el neki egy rövid szünet közben. Egy két percig ettem még mielött megint szoltam. "Meg lehet... de en nem vagyok olyan jo a harcban mint Elron Uram... talán második vagy harmadik vagyok hozzá képest... de nem fontos ez. A Fontos az az hogy én nem lennék fele ilyan tapasztalt ha nem mentem volna ahova én kivánok... és man nagyon sok éve igy van. Oda megyek ahova kivánok és akkor amikor én kivánom. " Mondom és egy pár másodpert után nem birok nem mosojogni. "Kivéve amikor hivatnak. " Montom egy félig mosojogva és egy pár percig eszek tovább.
" Mért nem endednek sehova? Te is szabad Tünde vagy mint én... csak te valamitöl félsz szerintem. " Mondom és megszokott modon... lényegre török és nem pazarlom a szavaimat.
" Mért lenne kétes egy ilyen szép tünde születése? " Kéredezem... és öszintén teccik a lány arca, teste és az hogy ö is egy nagyon szép Tünde lány.

(nem túl rövid vagy rosz? )
Vissza az elejére Go down
Faineth
Tünde
avatar

Hozzászólások száma : 45
Tartózkodási hely : Amerre a szél visz
Mottó : Az álom nem tolvaj, aki ellopja a fele életünket, hanem áldott tündér, aki mentül hosszabban időzik nálunk, annál inkább meghosszabbítja az életünket.

TémanyitásTárgy: Re: Faineth és Aya   Csüt. Márc. 26 2015, 17:48

Aya & Enaid


Csendesen hallgattam bölcs és megfontolt szavait múltjáról és arról, hogy mit kellene tennem, ha olyan akarok lenni, mint ő. De érthető, hogy nem érti, miért nem akarnak elengedni egy könnyen.
- Nem félek én semmitől, hacsak nem attól, hogy Melkor gonoszsága ismét sötétségbe rántja Középföldét. A baj az, nem tudni, ki lánya vagyok és honnan. Emiatt félnek attól, hogy talán csak egy csalfa árny vagyok, aki közéjük férkőzik, hogy megbontsa őket. Ez a pletyka járja rólam... de nem tudom, hogy valóban ez-e az az ok, ami miatt nem engednek kardot a kezembe, csatamént a lábaim alá. - mondom kissé bosszúsan sóhajtva, majd keserűen felmeredve az égre.
- Pedig biztos vagyok abban, hogy a mesterem tud valamit, de nem mondd semmit. Ez.. idegesítő és szomorú. Nem tudom, mit kellene tennem, vagy egyáltalán tennem kellene-e valamit.Vissza az elejére Go down
Aya
Tünde
avatar

Hozzászólások száma : 8

TémanyitásTárgy: Re: Faineth és Aya   Kedd Ápr. 07 2015, 23:09

" Igen... Melkor vissza térese... engem is... aggodalommal terhel... de Sötétség mindig is lessz. " Mondom kicsit sötéten és nagyot sohajtok. "Majd nem egész életemben probáltam a Sötétséget és Gonoszt legyözni... a világ azéert ilyen, és nem sokkal gonoszabbm mert a Fehér Tanács és én már nagyon régen segitünk Közép Földön. " Mondom és egy pár ujjabb falatnyi hús után fojtatom. " És ami a Sötétséget illeti... Melkort láttam szemtöl szembe egyszer... és aszt kell monanom... egyszer éppen elég volt... nagy nagyon erös és gonosz teremtés. " Csukom be egy pár másodpercig a szemem és utána ujra ki nyitom. " hmmm... nem félni semmitöl nem egy bölcs dolog... felelötlenné tesz.... a mestered... persze hogy tud valamit... talán sok mindent... de a tudás, sajnos... veszélyes is lehet " Mondom több ezer éves tapasztalatombol. " A tudás, sok bajba kerithet minket ha nem ugyesen hasznájjuk. " Monsom és kicsi mosojjal de utána el komojodok és nagyot sohajtok megint. Én magam is nagyon nagyon veszéjes lennék ha a Gonosz része lennék.
Vissza az elejére Go down
Faineth
Tünde
avatar

Hozzászólások száma : 45
Tartózkodási hely : Amerre a szél visz
Mottó : Az álom nem tolvaj, aki ellopja a fele életünket, hanem áldott tündér, aki mentül hosszabban időzik nálunk, annál inkább meghosszabbítja az életünket.

TémanyitásTárgy: Re: Faineth és Aya   Szer. Ápr. 08 2015, 16:52

Aya & Faineth


Melkor nevétől kicsit kiráz a hideg és idegesen kémlelek körbe a sötétben. Ugyan nem láttam azt a világot, amellyé változtatta Középföldét, de elég történetet hallottam róla, hogy tudjam, ne kívánjam soha. Az a sok szörnyűség, amelyet a népükkel tett... Örökké gyászolni fogjuk azokat az időket. Felkapom a fejem arra, amikor azt mondja, látta már egyszer őt.
- Valóban? Pedig nagyrészt az erődje mélyén volt, nem? A történetek szerint, legalább is. Mesélnél még? Ott voltál, mikor legyőzték a Valák és a valinori tündeseregek? Mikor az orkok maradékai és az utolsó balrogok és sárkányok életüket féltve futottak, menekültek? Láttad-e Eärendilt és a szilmarilt a homlokán, ahogy a sárkányokkal küzdött? És Manwe sashada? Tényleg olyan hatalmas és hősi csata volt, ahogy a dalok mesélik? - kérdezem, talán kicsit túlságosan is lelkesen, s lelkem egészen beleremeg a képbe, melyet magam elé teremtek képzelő erőmmel. Aztán rájövök, hogy ez az ő szemszögéből teljesen más.
- Ne haragudj, nem akartalak letámadni, ez számodra biztosan nem olyan izgalmas és örömteli téma, mint nekem... Látni rajtad az évek terhét és keserűségét. Mondd, miért nem mész el Valinorba, ahogy a többiek teszik, mikor belefáradtak életükbe itt?Vissza az elejére Go down
Aya
Tünde
avatar

Hozzászólások száma : 8

TémanyitásTárgy: Re: Faineth és Aya   Hétf. Ápr. 13 2015, 21:15

" Igen... nagyrészt ott volt... de néha nem. " Montam egy kicsi szünet után. Amikor egy más után kérzezett, sajnos vissza emlékeztem a régi rosszra.
" Sok helyen volam, sok rosszat és sok nagy gyözelmet láttam. " Mondom egy nagyon kicsi mosojjal... de nem tudtam utána nem fintorogni.
" Ezeknél a nagy gyözelmeknél... a népünk... szörnyü árai volttak az ijen gyözelemnek... nem sokat hallani erröl a Dalokban. " Montam szomoruan és több percig csendben ettem. "Nem mondanám hogy nem öröm teli... nagy gyözelmek voltak... és nagy meg tiszteltetés hogy én is resze lehettem annak az idönek. " Mondom egy barátságos bolintásal.
" Igen... az évek... nyaon mély nyomot dutnak hagyni bennünk. " Vontom meg kicsit a vállam. Amikor kérdezi hogy mért nem megyet... tovább. El mosojodok. "Nekem... ez az igazi hazám... it voltam, olyan nagyon régen gyerek... Gándálf Szakálla... milyen rég is volt az az idö. " Mosojodok el a jó emlékeken.. amikor még nagyon fiatal Tünde voltam. " Nekem Közép Foldon még sok dolgom van... és nem biisztos hogy... képes lennék igy hagyni mindent. " Vallom de öszintén.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Faineth és Aya   

Vissza az elejére Go down
 
Faineth és Aya
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Középfölde :: Archívum :: Minas Tirith Irattára :: Kalandok :: Rhovanion-
Ugrás: