HomeGy.I.K.KeresésTaglistaRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Fontos!

Az oldal történései a Harmadkor 2990-es évtizedében játszódnak.

A fórum átalakítás alatt áll!

Ajánlott felbontás: 1920x1080

Kattints minden nap!
FRPG Top Sites - Magyarország
Társalgó
Alapítás

2013.03.03 .
Latest topics
» Dragelor FRPG
Szer. Ápr. 06 2016, 17:40 by Gödrös Toma

» Aendir
Hétf. Jan. 25 2016, 22:06 by Aendir

» Skulduggery
Csüt. Dec. 17 2015, 00:32 by Vendég

» Faineth és Aya
Hétf. Ápr. 13 2015, 21:15 by Aya

» Hakon, Agnosh és Tavia
Szomb. Ápr. 11 2015, 12:03 by Hakon

» Elrond és Thranduil
Hétf. Ápr. 06 2015, 21:06 by Elrond

» Drem és Leon
Csüt. Ápr. 02 2015, 11:09 by Drem a Farkas

» Tavia
Pént. Márc. 13 2015, 19:44 by Szürke Gandalf

» Hakon
Pént. Márc. 13 2015, 18:30 by Szürke Gandalf

Hirdetések

Share | 
 

 Thranduil

Go down 
SzerzőÜzenet
Thranduil
Tünde
avatar

Hozzászólások száma : 10
Tartózkodási hely : Bakacsinerdő

TémanyitásTárgy: Thranduil   Kedd Jan. 27 2015, 19:10Név: Thranduil, Oropher fia
Nem: férfi
Kor: több ezer éves
Faj: sinda tünde
Hűség: saját magához és a Bakacsin erdei királyságához hűséges
Play by: Lee Pace

Külső jellemzés: A tündékhez képest is magas, szikár alak, aki kitűnik a tömegből. Ruhái elegánsak, rangjához méltók. Szőke haja és zöldeskék szeme van, amiből lehetetlen olvasni. A sokévnyi uralkodás átláthatatlan maszkká változtatta vonásait, amin még legfőbb bizalmasai sem látnak át.

Belső jellemzés:
A király jelleme sosem volt könnyűnek mondható. Tündéhez képest kapzsi, és a múltban látott rengeteg csata miatt féltékenyen óv mindent, ami hozzá tartozik. Csupán közeli bizalmasainak mutatja meg néha enyhébb arcát. Ha a Bakacsinerdőt fenyegeti veszély, kész ellene minden erejével küzdeni, viszont Középfölde más részei csak mérsékelt érdeklődésére tarthatnak számot.

Szerepjáték példa:
Az erdőről szép lassan felszálló pára még mindig szinte elrejti, puha ködbe burkolja a katonáimat. Távozásukkal nem zavarják fel a többieket, teszik a dolgukat, ahogy már annyi éve folyamatosan.  Alig hallatszik a hangjuk, egyedül a lovak boldog prüszkölése veri fel az erdő nyugalmát, örülnek, hogy kiszabadulhattak a csarnokokból és újra friss levegőt szívhatnak. Ahogy figyelem őket, felrémlik előttem egy régi jelenet, amikor egy sokkal nagyobb sereg hagyta el az erdőt, de az már sok-sok évszázaddal ezelőtt történt. Középföldére azóta, valamiféle álságos béke ült ki, a sok bolond nem látja, hogy a homály újra terjed és lassacskán ellep mindent… Az erdeinkre már évek óta homály borul, mi harcolunk, míg a többiek élik békés életüket jól elzárt határaik mögött.
Figyelem a katonákat - köztük a fiamat -, ahogy elindulnak, hogy elűzzenek egy nagyobb, szemtelen ork csapatot az erdőből és közben azon tűnődöm, vajon a többi Tünde Úr mit csinálhat? Ülnek fényűző csarnokaikban, és közben elfelejtik, hogy ők is felelősek a földért, amin élnek? Nem véletlenül nem foglalkozom már Középfölde határainkon túl eső területeivel… Nem látom a többi vezetőn az akaratot, hogy tenni akarnának, és én nem vagyok hajlandó még egyszer mások önzősége miatt kockára tenni a saját népem…
Ahogy a csapatot elnyeli az erdő, megfordulok és visszasétálok a hűvös termekbe. Nekünk itt megvan mindenünk és nincs szükségünk mások segítségére, hogy megvédjük az otthonunkat, bár fájlalom a tényt, hogy a többi Tünde Úr még csak fel sem kapta a fejét, mikor az erdőt ellepték a sötétség teremtményei. Nekik ott vannak a Gyűrűk, a titkaik, amikről sosem fogunk beszélni, de azok az apró csecsebecsék képessé teszik őket, hogy megvédjék a földjeiket varázslattal, míg mi a vérünk árán őrizzük meg a biztonságos határokat.
Kedvetlenül sétálok a homályos folyosókon, nem zavar, hogy ezúttal nem égnek a fáklyák, a kevéske fény is tökéletesen elég ahhoz, hogy eligazodjak az ismerős helyen. Ahogy a trónterembe lépek, az őrök azonnal tisztelegnek, de ezúttal leintem őket és gyorsan továbbhaladok, át a csarnokon, amíg a rejtett belső kertekhez nem érek. Néha fojtogatóak a palota falai… Olyankor ezek a kertek jelentik a vigaszt, egy olyan világ illúziójával, mikor még bátran és biztonságban elhagyhattuk a védelmező falakat és nem kellett cserkésző orkoktól és a sötétség teremtette pókoktól félnünk.  Odalépek egy virágzó bokor mellé, halkan énekelni kezdek, mire a virágok szirmai kinyílnak és szemmel látható növekedésnek indulnak.  Még nem adtam fel a reményt, hogy egyszer újra abban a világban élhetünk, azonban addig is ki kell tartanunk és élvezni az életet. Ha nem így tennénk, akár már holnap hajóra szállhatnánk Valinor felé, nekem azonban eszembe sem jut elhagyni ezeket a földeket. Egyedül az a kérdés, mit kell tennünk ahhoz, hogy újra békét hozzunk Középföldére…
Vissza az elejére Go down
Szürke Gandalf
A Fehér Tanács tagja
avatar

Hozzászólások száma : 151
Tartózkodási hely : Középfölde
Mottó : Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar.

TémanyitásTárgy: Re: Thranduil   Kedd Jan. 27 2015, 19:35

Üdvözletem Királyom!

Nem találtam hibákat a karakterlapban, szépen kidolgoztál mindent. Smile

Elfogadva!
Foglalj avatart, és irány a Játéktér!
Smile

__________________________

Vissza az elejére Go down
http://kozepfolde.hungarianforum.com
 
Thranduil
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Középfölde :: Archívum :: Minas Tirith Irattára :: Karakterek :: Kész karakterek :: Tündék-
Ugrás: